Olemme käytettävissäsi kaikissa lääkeasioissa

Neuvomme Sinua mielellämme lääkkeisiin, apteekkituotteisiin ja terveyteen liittyvissä asioissa. Kysy meiltä rohkeasti neuvoa ja apua; olemme apteekissa Sinua varten!  Olemme lääkkeiden ja lääkehoidon ammattilaisia ja käytämme tietoamme ja kokemustamme Sinun parhaaksesi.

Itsehoito

Apteekissamme saatte neuvontaa itsehoitoon ja itsehoitolääkkeiden turvalliseen käyttöön. Monet tilapäiset ja lievät oireet voidaan hoitaa tehokkaasti itsehoidolla. Palveluvalinnassa teitä ohjaa farmaseuttinen henkilökunta, jolloin myös muun reseptilääkityksenne yhteensopivuus itsehoitovalmisteiden kanssa on helppo tarkistaa. Henkilökunta osaa ohjata teidät myös tarvittaessa lääkäriin, jos itsehoito ei ole riittävä hoito oireisiinne.

Lääkkeiden lisäksi valikoimiimme kuuluu tarkoin valittuja terveydenhoitoon ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Pystymme vastaamaan nopeasti myös erikoisempiin toiveisiin, sillä meille toimitetaan tavaraa tukkuliikkeistä viitenä päivänä viikosta.

Reseptit

Lääkkeiden KELA-korvaus

Saat lääkkeiden KELA-korvauksen suoraan apteekista. Voit yhdellä ostokerralla hankkia korvattavia lääkkeitä enintään kolmen kuukauden tarpeen. Uusintatoimituksen yhteydessä korvaus edellyttää, että aiemmin hankittu lääkemäärä on käytetty lähes loppuun. Mikäli olet hankkinut kuukauden lääkityksen, saat uuden erän lääkettä korvattuna, kun sinulla on viikon lääkkeet jäljellä. Mikäli ostit kolmen kuukauden lääkkeet, jousto on kolme viikkoa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Käytössämme ovat uudenaikaisimmat tietokannat. Jokaisen reseptin toimituskerran yhteydessä tarkistamme sinulla käytössä olevien lääkitysten mahdolliset yhteisvaikutukset ja olemme tarvittaessa yhteydessä lääkäriisi varmistaaksemme lääkitysturvallisuuden

Reseptin uusinta

eReseptien uusintapyynnön teemme sinulle maksutta. Voit lähettää sen terveydenhuollon yksikköösi myös itse Kanta-palveluista. Reseptin uusintaa varten on varattava aikaa viisi-kahdeksan arkipäivää. Halutessasi saat uusimisen etenemisestä tiedon tekstiviestinä puhelimeesi. Jos tarvitset uusinnan heti, on sinun parasta ottaa suoraan yhteys hoitavaan yksikköön.

Lääkevaihto

Tarkistamme aina, onko reseptilääkkeestäsi saatavilla hinnaltaan edullisempi, samaa lääkeainetta sisältävä vaihtokelpoinen valmiste. Kerromme eri vaihtoehdoista ja päätät itse, vaihdetaanko lääkkeesi halvempaan. Sinulla on oikeus pitäytyä juuri siinä lääkkeessä, jonka lääkäri on alun perin valinnut. Lääkäri voi reseptiin tekemällään merkinnällä myös kieltää lääkevaihdon.

Tule käymään

Keskustie 3
97700 Ranua
» Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

040 539 0090
ranuanapteekki@apteekit.net

Aukioloajat

Ma-pe klo 9-17
​La klo 9-13